HABEŞİSTAN’DA HER GÜN İFTAR SAHUR HEYECANI SİZLERLE YAŞANDI!

HABEŞİSTAN’DA HER GÜN İFTAR SAHUR HEYECANI SİZLERLE YAŞANDI!

HABEŞİSTAN’DA HER GÜN İFTAR SAHUR HEYECANI SİZLERLE YAŞANDI!

Dernek olarak bu Ramazan’da da Habeşistan aşevimizde Ramazan boyunca her gün bin kişilik iftar sahur yemeği dağıtımlarımız devam etti.

 

Dernek olarak bu Ramazan’da da Habeşistan aşevimizde Ramazan boyunca her gün bin kişilik iftar sahur yemeği dağıtımlarımız devam etti. Hayırseverlerimiz bağışlarıyla binlerce kilometre uzaktaki Habeşli yetim yoksulların iftar ve sahur sofralarına misafir oldular.

Canda bizim cananda diyerek başladığımız Ramazan çalışmalarımız kapsamında bu sene de Habeşistan aşevimizde her gün iftar ve sahur yemeği dağıtımlarımız devam etti. Çorba, pilav, etli yemekten oluşan sıcak yemek dağıtımlarımızla Habeşli yetim ve yoksullar iftar ve sahur sofralarında yalnız kalmamış oldular. 

İftar vakti evlere yaptığımız ziyaretlerde aşevimizden aldıkları yemeklerle oruçlarını açan ve hayırseverlerimize, ülkemize dualar eden kardeşlerimizi görmek bizleri ayrıca duygulandırdı. Bu durumun her gün iftar ve sahur yemeklerinde yaşandığını dile getiren bölgedeki arkadaşlarımız bölge halkının çok minnettar olduğunu dile getirdiler.

Ramazan boyunca 60 bini aşkın kişi iftar ve sahur yemeği ikramlarımızdan istifade etti.

Aşevimiz yılın her günü bölgedeki yetim yoksul çocuklar için faaliyetine devam ediyor.