BİR KURBAN BİN BAYRAM!

BİR KURBAN BİN BAYRAM!

BİR KURBAN BİN BAYRAM!

Kurban bayramına kısa bir süre kalan bu günlerde “Vekaletle Kurban Kesimi” faaliyetimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Kurban bayramına kısa bir süre kalan bu günlerde “Vekaletle Kurban Kesimi” faaliyetimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Etiyopya’nın (Habeşistan) farklı bölgelerinde hayırseverlerimizin Vacip Kurban vekaletlerini yerine getireceğiz. 

 

Vacip Kurban çalışmamız her yıl olduğu gibi büyük bir dikkat ve şeffaflık içinde yapılacak. Hayırseverimizin derneğimize kurban vekaleti vermesi ile birlikte vekalet isminin belirtildiği “alındı mesajı” SMS olarak hayırseverimize gönderilecek. Kurbanın kesildiği gün (Bayramın 1.2.veya 3. Günü) kimin ismine vekalet verilmiş ise o isim belirtilerek kesildi mesajı ulaştırılacak. Kurban bayramından sonra da (1 hafta içinde) vekalet veren hayırseverimizin isminin okunduğu, kurbanın kesildiği, etlerin dağıtıldığı görüntüleri kapsayan video derneğimize bildirilen cep telefon numarasına WhatsApp üzerinden  link olarak gönderilecek. Kurban vekaleti veren hayırseverimiz, adına kesilen kurbanın kesildiğini, etlerin kimlere dağıtıldığını görüp, bölgedeki heyecana ortak olmuş olacak.

 

www.ibs.org.tr sitemizden yapılan işlemlerde sistem sizden gerekli bilgileri almış olacak (cep telefonu, mail..), ANCAK BANKA KANALIYLA, HAVALE ve EFT yoluyla yapılan işlemlerde, dekontun açıklama kısmına, VEKALETİ VEREN KİŞİNİN ADI SOYADI, CEP TELEFON NUMARASI mutlaka yazılmalıdır. Telefon numarası yazılamayan HAVALE EFT işlemlerinde hayırseverimize geri dönüş sağlamamız mümkün olmamaktadır. 

 

Bu senede Kurban vekaletlerinizle Habeşli kardeşlerimize bayramı bayram gibi yaşatmanın gayreti içinde olacağız. Şimdiden Allah kurbanlarınızı kabul buyursun.