BİZİM KUYUMUZ AFRİKA KAMERUN’DA DEVAM EDİYOR!

BİZİM KUYUMUZ AFRİKA KAMERUN’DA DEVAM EDİYOR!

BİZİM KUYUMUZ AFRİKA KAMERUN’DA DEVAM EDİYOR!

Hayırseverlerimizin heyecanla bekledikleri hisseli su kuyusu açma çalışmamız Kamerun’da devam ediyor.

Hayırseverlerimizin heyecanla bekledikleri hisseli su kuyusu açma çalışmamız Kamerun’da devam ediyor. Su ihtiyacı konusunda büyük sıkıntı yaşanan Kamerun’da hayırseverlerimizin hisse bağışları ile ilk etapta 10 bölgeyi suya kavuşturmayı planlıyoruz.

 

Hisseli kuyularımızın genel adı “Bizim Kuyumuz” başlığıyla açılacak ve kuyu tabelasında kuyunun açılmasına vesile olan hayırseverlerimizin istedikleri isimler yer alacak. 400TL ve üzeri bağış yapan kardeşlerimiz kuyunun tabelasına istedikleri bir ismi yazdırabilecek. Her kuyumuz 80 hisseli olacak. 1 kuyuyu tek başına açtırmak isteyen kardeşimiz için toplam bedel 1800USD’dir (karşılığı TL).

 

Hisseli kuyuya destek vermek isteyen hayırseverlerimiz www.ibs.org.tr sitemizde, online bağış seçeneğinden SU KUYULARI--> BİZİM KUYUMUZ KAMERUN seçeneğinden bağışlarını yapabilirler. BAĞIŞ NOTU kısmına kuyunun tabelasında yer almasını istedikleri ismi yazabilirler. 

 

Banka yoluyla havale eft yapacak olan kardeşlerimizin de dekontun açıklama kısmına TELEFON NUMARASI ve TABELADA YER ALMASINI İSTEDİKLERİ İSMİ yazmaları çok önemlidir.

 

Açılan kuyularla ilgili görseller bağış yaparken belirtilen telefon numaralarına WhatsApp üzerinden gönderilecektir. Ayrıntılı bilgi için 0216 545 71 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz

 

SU KUYUSU BAĞIŞ