Dernek Yönetim Kurulumuz WBR İstanbul'u Ziyaret etti...

Dernek Yönetim Kurulumuz WBR İstanbul'u Ziyaret etti...

Dernek Yönetim Kurulumuz WBR İstanbul'u Ziyaret etti...

Dernek Başkanımız Mehmet SEVER, Başkan Yardımcımız Ömer BAL ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet TÜRK

Yapılan faaliyetlerin kamuoyuna tanıtılmasının en önemli hususlardan birisi olduğunu ifade eden Dernek yetkililerimiz, bu sayede daha çok ihtiyaç sahibinin yardım çağrısına cevap verilebildiğini söylediler. Reklam ve tanıtım masraflarının sponsorlar bulunarak temin edilmesini sağlamaya çalıştıklarını belirten yetkililerimiz bu sebeple reklam çalışmalarına az yer verdiğimizi ifade ettiler. Geçtiğimiz kurban bayramı döneminde yapılan reklam tanıtım çalışmalarının WBR İstanbul’un sponsorluğunda yapıldığını belirten yetkililerimiz WBR İstanbul’un sahibi Sayın Ertan ÖZYİĞİT’e teşekkür ettiler. Bu vesile ile yapılan her hayırda Sayın ÖZYİĞİT’inde katkısı olduğunu belirten Yönetim Kurulu Üyelerimiz verdiği destekten dolayı Sayın Ertan ÖZTİĞİT’e plaket sundular.
Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten WBR İstanbul Sahibi Sayın Ertan ÖZYİĞİT’te yapılan yardım faaliyetlerine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. İnsan için yapılan hizmetin en değerli faaliyetlerden olduğunu belirten Ertan ÖZYİĞİT, bir kişiye daha yardım ulaşmasını sağlamanın verdiği mutluluğu kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığını söyleyen WBR İstanbul sahibi Ertan ÖZYİĞİT mümkün olduğunca IBS’nin bir gönüllüsü olarak destek vereceğini belirtti. 

Bizde IBS olarak Reklam ve tanıtım faaliyetlerimizi üstlenen ve böylelikle daha çok muhtacı sevindirmemize vesile olan Sayın Ertan ÖZYİĞİT’e teşekkürlerimizi arzediyoruz…