Habeşistan Aşevimiz Yardımlarınızı Bekliyor!

Habeşistan Aşevimiz Yardımlarınızı Bekliyor!

Habeşistan Aşevimiz Yardımlarınızı Bekliyor!

Musa Efendi yetimhanemiz bünyesinde kurulan Hasan Efendi aşevimizde her gün 200’ü aşkın...

HABEŞİSTAN AŞEVİMİZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR!

 

Musa Efendi yetimhanemiz bünyesinde kurulan Hasan Efendi aşevimizde her gün 200’ü aşkın yetim ve yoksul öğrencimiz yardımlarınızla 2016-2017 eğitim döneminde de yemek yeme imkanına kavuştu.

 

Yarım gün medreseye gelip, günün diğer yarısında 1 ekmek parasını kazanmak için iş arayan yetimlerimiz artık sadece medreseye devam edip derslerine çalışmakla meşgul oluyorlar.

 

Aşevimizde her gün yemek verilmeye başlaması, bölgedeki özelikle yetim çocukların korunup himaye edilmesinde büyük rol oynuyor. Günlük yemek arama telaşı kalmayan çocuklar rahatça medreseye gelip derslere devam ediyorlar ve vakitlerini medresemizde geçiriyorlar.

,

Bulunduğu bölgede yapı bakımından ilk ve tek olan medrese ve aşevimizin faaliyetine devam etmesi için siz değerli hayırseverlerimizin desteğine çok ihtiyaç var. Bu güzel hizmetin devamı, destek olan kardeşlerimiz için bir sadakayı cariye olma niteliği taşıyacak. Desteklerinizle medresemize devam eden çocukların yetişip, faydalı birer insan olması, en hayırlı yatırımlardan birisi olacak.