Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

Habeşistan'da (Etiyopya) Ramazan Sevinci...

“GÖNLÜNÜZÜN ULAŞTIĞI YERDE HABEŞİSTAN’DAYIZ” diyerek başlattığımız Ramazan faaliyetimizde...

“GÖNLÜNÜZÜN ULAŞTIĞI YERDE HABEŞİSTAN’DAYIZ” diyerek başlattığımız Ramazan faaliyetimizde binlerce Habeşli yetim ve yoksula Erzak yardımları teslim edildi. Musa Efendi yetimhanemizde Ramazan’ın ilk günü başlayan SICAK YEMEK dağıtımlarımız Ramazan’ın sonuna kadar devam edecek.

Bölgedeki Erzak dağıtımlarını tamamlayıp geri dönen dernek heyetimiz hayırseverin desteği ile Beş binden fazla kişinin Ramazan erzak ihtiyacının karşılandığını söylediler. Dernek Başkanımız Mehmet Sever Bey, Harar, Hafratu, Aşağı Lagebirra, Yukarı Lagebirra, Ali Abdullah, Darul Ulum ve Jimma bölgelerinde 7000’i aşkın yetim ve yoksula Ramazan gıda yardımlarının teslim edildiğini ifade etti.

Sıvı yağ, pirinç, un, şeker ve buğday’ın yer aldığı yaklaşık 25 KG ağırlığındaki erzak yardımı 1 ailenin Ramazan boyunca gıda ihtiyacını karşılıyor.

Musa Efendi Yetimhanemizde ve farklı 2 bölgede Sıcak İFTAR&SAHUR yemeği dağıtımlarımızın Ramazan boyunca devam edeceğini belirten dernek başkanımız, gittikleri her bölgede büyük bir sevinç yaşandığını, bölgede yardım ulaştırılan her yoksulun ayrı ayrı hayırseverlerimize dualar ettiklerini söyleyerek destek olan herkese teşekkür etti.