Üsküdar Belediyemizin desteği ile binlerce kişi iftar ve sahur heyecanını yaşıyor..
Derneğimizin Habeşistan’da organize ettiği İftar ve sahur yemeği dağıtımları son haftada devam ediyor. Bu sene iftar ve sahur programımıza hayırsever kardeşlerimizin gösterdikleri yoğun ilgi sayesinde binlerce Habeşlinin bu mübarek ayı erzak sıkıntısı çekmeden geçirmesini sağlıyoruz.
Bu yıl Etiyopya’da tespit ettiğimiz farklı bölgeler vardı. Bu bölgelerden birisini bağışta bulunan kardeşlerimizin hayırları ile finanse ettik. Diğer bölgeler için de Belediyelerimize projeler götürerek bu hayra katkıda bulunmalarını, ülkemizde 1 gün için harcanan iftar karşılığında Habeşistan’da 1 ay boyunca binlerce yetim ve yoksulun hem iftar hem de sahur edebileceğini anlattık.
Bu çalışmamız sonucunda Üsküdar Belediyemiz Habeşistan’ın Ejaanani bölgesindeki iftar ve sahur yemeği ikramını 1 ay boyunca finanse edeceğini belirterek Habeşli kardeşlerimizin yanında oldu. Böylelikle Bu Ramazan Üsküdar Belediyemizin de katkısı ile Habeşistan’da 1 bölgede daha Ramazan sevincini yaşatmış olduk.
Gösterdikleri ilgi ve sağladıkları destek için Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Av. Hilmi Türkmen Beyefendiye ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sedat Ayyıldız Beyefendiye Habeşli yetim ve yoksullar adına teşekkürlerimizi arzediyoruz..