Habeşli Yetim ve Yoksullara Gidiyoruz...

Habeşli Yetim ve Yoksullara Gidiyoruz...

Habeşli Yetim ve Yoksullara Gidiyoruz...

Afrika’da Bir Kurban Bin Bayram diyerek yola çıktığımız 2017 Vekaletle Kurban organizasyonumuza...

Afrika’da Bir Kurban Bin Bayram diyerek yola çıktığımız 2017 Vekaletle Kurban organizasyonumuza, ülkemizin dört bir yanından ve yurtdışından hayırseverlerimiz Kurban vekaleti vermeye devam ediyorlar.

Kurban kesimleri için görevli ekibimiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Türk’ün başkanlığında Habeşistan’a doğru yola çıktı. Habeşistan’ın farklı bölgelerinde kesimleri yapacak olan ekibimiz Kurban etlerinin dağıtımlarını da yaptıktan sonra Habeşistan’dan geri dönecekler.

Dernek Başkanımız Mehmet Sever Kurban organizasyonumuza destek verip Habeşli yetim ve yoksullarında bayramı yaşamalarına vesile olan hayırsever kardeşlerimize teşekkür etti. Kurban Bayramının apayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Dernek Başkanımız “Belki 1 senedir yolumuzu gözleyen kardeşlerimize et ikram etmeye, bayramı yaşatmaya gidiyoruz. Bu sevince ortak olan bütün kardeşlerimden Allah razı olsun” dedi.

Vekaletle Kurban kayıtlarımız Kurban Bayramının 2. Günü dahil devam edecek. Bu süre zarfında Dernek merkezimiz de açık olacak. İsteyen hayırseverimiz vekaletlerini dernek merkezimize uğrayıp vererek kayıt yaptırabilecekler. Dernek Merkezine gelemeyen kardeşlerimiz de telefon ile bağış, internet sitemizden online bağış ve Havale –EFT yoluyla Kurban ücretlerini ulaştırabilecekler.

Kurban Bedeli 450 TL’dir. www.ibs.org.tr / 0216 545 71 71

 

IFrame