RAMAZAN’I ONBİLERCE YETİM VE YOKSULUN DUASIYLA TAMAMLADIK..

RAMAZAN’I ONBİLERCE YETİM VE YOKSULUN DUASIYLA TAMAMLADIK..

RAMAZAN’I ONBİLERCE YETİM VE YOKSULUN DUASIYLA TAMAMLADIK..

Dernek olarak bu sene de hayırseverimizin zekat, sadaka, fitre, fidye bağışları ile Ramazan ayında onbinlerce yetim ve yoksulun yanında olduk.


2024 yılı Ramazan programlarımız yoksul ve yetimlerin hayırseverlerimiz için yaptıkları bereket dualarıyla tamamlandı. Ülkemizde, Gazze’de ve Habeşistan’da onbinlerce yürek Ramazan’da iftar sahur heyecanını yaşadı.
Dernek olarak bu sene de hayırseverimizin zekat, sadaka, fitre, fidye bağışları ile Ramazan ayında onbinlerce yetim ve yoksulun yanında olduk. Filistin-Gazze’de binlercem kişiye iftar yemeği ve temiz su desteği sağladık. Ülkemizde fitre ve erzak yardımları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdük. Habeşistan’da her gün iftar ve sahur yemeği ikramları ile onbinlerce yetim ve yoksulun sofrasına hayırseverlerimiz misafir ettik. Kırsal bölgelerde erzak yardımları ile muhtaçları yalnız bırakmadık. Fitre bağışlarını elden nakit olarak dağıtarak Ramazan Bayramına ayrı bir heyecanla girmelerine vesile olduk. 
Bütün faaliyetlerimizi hayırseverlerimizin bağış ve destekleri ile yaptık. Allah hepinizden razı olsun. Sene boyunca biz faaliyetlerimiz devam ettiriyoruz. Zekat, sadaka ve bağışlarınızla yoksul ve yetimlerin yanında olmaya devam ediyoruz.