Suriyeli Yetimlerin Yanındayız...

Suriyeli Yetimlerin Yanındayız...

Suriyeli Yetimlerin Yanındayız...

Kış aylarında Suriyeli yetimlerle birlikte olalım! . Suriyeli yetim ailelerin oturdukları evlerin kiralarını ev sahiplerine ödeyeceğiz

İSTANBUL’DA YAŞAYAN SURİYELİ YETİM AİLELERİN YANINDAYIZ!

 

Kış aylarında Suriyeli yetimlerle birlikte olalım

 

 

Dernek olarak İstanbul’da yaşayan savaş mağduru Suriyeli yetim ailelerin gıda, giysi, bebek malzemeleri, elektrik, su, doğalgaz giderleri, kira giderlerini karşılamak üzere bir çalışma başlatıyoruz. Özellikle yetim kalan çocukların aileleri olmak üzere, mağdur ailelerin durum bilgilerini sosyal bir inceleme tutanağı ile ortaya koyup, bu bilgileri resmi kuruluşlarla teyit ederek, resmi kurumların “bu ailelere yapılan yardım yetersizdir (ailede çalışan yok)”olarak rapor ettikleri aileler için yardımlarımıza başlayacağız. Bu ailelere gıda alımlarında kullanabilecekleri gıda çekleri vereceğiz. Oturdukları evlerin kiralarını ev sahiplerine ödeyeceğiz. Ailelerin elektrik, su, doğalgaz faturalarını ödeyeceğiz. Böylece bu ailelerin üzerinden büyük bir yük alınmış olacak.

 

Hayırseverlerimizin kullanmadıkları veya bağışlamak istedikleri kıyafetleri temizleyip, ütüleyip, üzerine yaş ve beden bilgilerini yazarak derneğimize ulaştırmaları durumunda bu kıyafetleri de Suriyeli mağdur ailelere ulaştıracağız.

 

KARDEŞ AİLENİZ OLSUN!

 

 

Aynı zamanda isteyen hayırseverlerimiz Suriyeli YETİM ailelerin bilgilerini derneğimizden alarak, kendilerine kardeş aile seçebilir ve onlara periyodik ziyaretler yaparak ihtiyaçlarını tespit edip karşılayabilir ve rehberlik edebilirler.

 

BU AİLELERİN ENSAR’IN REHBERLİĞİNE İHTİYAÇLARI VAR

 

 

Bu çalışmalarımız ile ilgili hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. İstanbul’da yaşayan Suriyeli ailelerin ne kadar zor durumda olduklarını her gün görmekteyiz. Bu yardımların yapılması adeta bir zorunluluk arzetmekte.

 

Bağış yapmak isteyen kardeşlerimiz 0216 545 71 71 numaralı telefonumuzdan, www.ibs.org.tr internet sitemizden bilgi alabilirler…